Om os

Mere end bare krydderier 

Al overskud går til at forbedre levevilkår for kvinder og børn. Lokale kvinder i Cameroon overlever, på trods af deres hårde arbejde, for under 13 kroner om dagen. Ifølge International Labour Organization er to-tredjedele af alle arbejdende kvinder i det Subsahariske Afrika involveret i landbrug, af alle disse kvinder er størstedelen ubetalt eller underbetalt og arbejder for familiens landbrug. Lokale kvinder i Cameroon, der er så heldige at få løn, får i gennemsnit 25% mindre end deres mandlige kollegaer, på trods af, at de i gennemsnit arbejder 14 til 18 timer mere om ugen. Det er lige præcis derfor vi arbejder sammen med Civitas Cameroon for at forbedre forholdende for disse kvinder.


Civitas Cameroon
Civitas Cameroon er en lovligt anerkendt, non-profit organisation. De tror på at vi alle har et fælles ansvar for at gøre Cameroon og verden generelt til et bedre sted for alle os som bor her.
Det er en non-profit, ikke-statslig organisation der har sin base i Cameroon. De har startet tiltag og programmer, der har til formål at beskytte og forbedre menneskerettigheder, miljøet og retsstatsprincippet. Uafhængigt af politiske og religiøse ideologier. Deres mål er at have en holistisk, menneskeretighedsfremmende tilgang til at fuldføre deres mission.


Roots & Nature ønsker at hjælpe Civitas Cameroon med at nå deres mål gennem kampagner, workshops, forskning, advokatbistand og samarbejde med andre nationale og internationale organisationer og partnere, der deler deres mission.

FN's verdensmål, nærmere præcist mål 5 (ligestilling mellem kønnene), mål 6 (rent vand og sanitet), mål 13 (klimaindsats) og mål 16 (fred, retfærdighed og stærke institutioner) danner rammen for Civitas Cameroons arbejde - sammen med the National Gender Policy Document 2011-2020 udarbejdet af Cameroons ministerie for Women Empowerment and the Family.

Hvis du ønsker mere information besøg gerne Civitas Cameroons hjemmeside:
https://civitascameroon.org/


Køb dine krydderier hos Roots & Nature allerede idag. Dit køb gør en forskel!
Mere end bare et produkt.