Når du køber krydderier online

Når du køber krydderier online

krydderier online

Peberkorn kommer i flere forskellige former. De fås nemlig i andre farver end den velkendte sorte. Røde, grønne og hvide peberkorn er også helt fantastiske og tit undervurderede! Noget af det bedste du kan gøre for din madlavning, er at købe god peber. Hvis du har en god peberkværn, kan vi anbefale at du køber hele peberkorn og tilsætter friskkværnet peber til din mad. Salt og peber er essentielle for alle retter du tilbereder i køkkenet og skal derfor være af høj kvalitet. De forskellige peberkorn vokser i grupper og høstes så i forskellige stadier af deres modningsproces. De røde høstes før de sorte og de hvide er egentlig sorte peberkorn uden deres skal. 

Sådan opbevarer du dine krydderier:

Opbevar krydderier, du bruger ofte i ugennemsigtige glasbeholdere eller dåser et mørkt sted. Krydderier, du kun bruger sjældent kan opbevares i lufttætte beholdere i fryseren (Husk at optø krydderierne før beholderen åbnes for at undgå kondens). Noter købsdatoen og duft til krydderierne med jævne mellemrum for at sikre, at de stadig er kraftfulde.

Pulveriserede krydderier har tendens til at oxidere hurtigere end hele krydderier, og vil miste deres smag og kraft i løbet af et par måneder. Hele krydderier kan derimod holde helt op til et år. Siden vi bruger dem i mindre mængder, er krydderierne pakket med smag!

 

Overvejelser inden du køber krydderier
Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres