Grillet fisk - Vestafrika

Grillet fisk - Vestafrika
Grillet fisk med peber & ingefær marinade
Dette måltid har altid været en sikker vinder. Fisken falder fra hinanden og er dejlig fugtig!
Portioner: 4

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København.  Al overskud går til at forbedre levevilkår for kvinder og børn i Cameroun. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

Fire hele tilapia (rengør og fjern skæl)
10 gram salt
6 gram sort peber
To mellemstore citroner
6 gram pulver afrikansk muskatnød eller almindelig muskatnød
5 gram stjerneanisfrø
Frisk koriander
4 cm frisk ingefær, revet
Ti fed hvidløg
En kylling bouillonterning
En medium løg, hakket
Vegetabilsk olie

 Fremgangsmåde 

Lav fire skrå snit på begge sider af hver fisk, krydre den på begge sider med din Penja sort peber, salt og gnid citronsaft på den. Pulver dine stjerneanisfrø og muskatnød i en kværn. Tilføj koriander, løg, bouillonterning, røget paprika, hvidløg, ingefær og muskatnødsblandingen i en foodprocessor, blend indtil ensartet masse.
Tilføj marinaden til hele din fisk, på begge sider. Forsegl med folie og mariner i 4 timer i køleskabet. Forvarm din grill på høj varme. Sørg for at rengøre din opvarmede grill med olie. Det er nu klar til at du kan placere din fisk på den. Tilføj marinade på den ene side og grill i 6 minutter inden du vender fisken og tilfører marinade på den anden side of griller i 6 minutter igen. Den indvendige temperatur skal være 62 ° C, lad den være hvid, og den saftige væske være klar.
Afrikansk muskatnød = jamaicansk muskatnød; Ehu, Ehuru (Igbo); Ariwo (Yoruba); Iwo (Erhe); Awerewa, Ehiri, Airama, Muscadier de Calabash, Lubushi; Monodora myristica.
 
 
 
 

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres