
Senegalesisk citronkylling er super juicy, mør og lys i smagen. Denne ret er en stor smagseksplosion og vi lover at sine smagsløg ikke kommer til at kede sig. Traditionelt nydes denne kylling med en skål ris til.
Portioner: 5
Krydderier liste og andre ingredienser:
Fire kyllingebryster (udbenede og uden skind)
Fire kyllingelår
460 gram løg i skiver
80 ml frisk citronsaf
1 tsk salt
½ tsk sort peber
En lille habanero chili fjern frø & hak
25 ml jordnøddeolie
360 gram kyllingefond
75 gram pimento-fyldte oliven
120 ml vand
15 gram Dijon sennep
Fremgangsmåde
I en genlukkelig pose skal du tilsætte din kyllingelår og bryster, i samme pose tilføjer du habanero, Penja sort peber, salt, citronsaft og løg. Luk posen og masser din kylling med blandingen. Opbevar posen i køleskabet i 3 timer for at marinere.
I en stor dyb pande skal du opvarme olie i medium til høj varme. Sæt alt indholdet af posen i panden. Lad det stege i 10 minutter, og sørg for, at ristningen af kyllingen bliver brun. Tilsæt sennep, oliven og kyllingefond. Lad indholdet koge, reducer varmen til medium-lav. Sæt låg på og lad det simre i ca. en time.
Du kan nu servere med en skål ris.