Marokkansk kyllingetagine

Marokkansk kyllingetagine
En tagine er en lerpotte, der normalt bruges til at tilberede gryderetter og kød. Tagine-retter som marokkansk kyllingetagine er kendt for deres fantastiske specielle smag, der bærer præg af det ler de er tilberedt i.
Serverer op til 6 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København.  Al overskud går til at forbedre levevilkår for kvinder og børn i Cameroun. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

2 store Roma-tomater, hakket
1 stort løg, hakket
3 fed hvidløg, hakket
3 gulerødder i tern
1 kg kylling, skåret i 3 cm stykker
16 g chilipulver
8 g koriander, formalet
10 g persille, hakket
240 ml vand
30 ml olivenolie
450 g Yukon-guld kartofler, skrællet og skåret i 6 mm tykke skiver
40 g frosne ærter
 

Fremgangsmåde 

Læg løg, tomater, hvidløg og gulerødder i bunden af ​​lerpotten eller taginen. Anbring derefter din kylling oven på grøntsagerne, hvorefter du spreder chilipulver, karrypulver, koriander og persille over kyllingen.
Tilsæt vand og olivenolie, og dæk derefter gryden og kog på medium varme i 45-60 minutter.
Tilsæt kartoflerne oven på kyllingen, og dæk derefter igen for at koge i yderligere 200 minutter. Når kartoflerne er møre, tilsættes ærterne og koges i yderligere 5 minutter.
Serveres varm med ris eller couscous.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres