Chapati Pandekage

Chapati Pandekage
Hvad verden almindeligvis kender som chapati, afrikanere kender som pandekager og de har deres egen specielle opskrift.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Ingredienser

375 g mel
30 ml vegetabilsk olie
360 ml varmt vand
8 g salt
8 g sukker

Fremgangsmåde 

Bland sukker, salt, olie og vand, indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt langsomt denne flydende blanding til melet og bland. Ælt dejen i 5 minutter, tilsæt om nødvendigt vand. Ælt i yderligere 10 minutter på en melet overflade, indtil dejen bliver elastisk. Tilsæt lidt olie og sæt dejen til side i en time.
Efter en time skal du dele dejen i 12 kugler og rulle hver kugle i en cirkel. Drys lidt olie og fortsæt med at rulle. Når dejen er rigtig flad, skal du rulle den op og rulle den igen.
Varm lidt olie og steg din chapati-pandekage på hver side, indtil den bliver gyldenbrun. Du kan servere med en gryderet eller suppe eller spise det alene.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres