Malva Budding

Malva Budding
 Hvis du har en sød tand, eller hvis du elsker desserter, vil du elske malvabudding.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

 Ingredienser:

Kage
125 g mel
4 g salt
8 g bagepulver
2 æg
Skal fra 1 appelsin
15 g usaltet smør
145 g granuleret sukker
80 g abrikos syltetøj
15 ml lys eddike
180 ml mælk
Sovs
35 g brun farin
110 g smør
8 ml vanilleekstrakt
240 ml kondenseret mælk

Fremgangsmåde 

Forvarm din ovn til 180 grader celsius, og smør en springform
Sigt dit mel og bland det med salt og bagepulver i en skål.
I en anden skål skal du slå dine æg sammen med appelsinskal, smør, marmelade og granuleret sukker. Tilsæt eddike og pisk noget mere.
Tilsæt forsigtigt melet til ægblandingen og bland grundigt.
Bag dejen i 25 minutter. Du kan være sikker på, at din kage er klar, når du kan stikke en tandstik i kagen og der ikke er kagerester på.
Til saucen opvarm smør, mælk, brun farin og vanilje over medium varme. Fjern gryden og rør ingredienserne, når smør og sukker er smeltet.
Når din kage er klar, skal du lade den køle af i 5 minutter, og derefter stikke huller i den med en tandstik og hæld din sauce over kagen.
Du kan enten spise den hele på én gang eller opbevare den i køleskabet og spise senere.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres