Fritter af sød kartoffel

Fritter af sød kartoffel
Du kan nyde disse med kylling eller med grillet fisk. De er forandring fra couscous eller ris, som er det mest almindelige tilbehør til afrikanske retter.
Portioner: 8

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

 Ingredienser:

Kogende vand efter behov
1 æg
En knivspids salt
Så meget vegetabilsk olie, som det er nødvendigt
125 g hvedemel
450 g søde kartofler
60 g smør
 

Fremgangsmåde 

Riv dine kartofler og opbevar i en stor beholder eller skål. Dæk kartoflerne med kogende vand, og lad dem hvile i 20 minutter. Tøm for vand og sæt til side bagefter.
Bland kartoflerne med mel, smør, æg og salt. Tilsæt vand for at blødgøre, hvis det er nødvendigt.
Varm lidt olie i en stegepande og steg din kartoffel fritters i 3 til 5 minutter.
Lad kartoffelfritterne hvile i et stykke køkkenrulle inden servering.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres