Du kan nyde disse med kylling eller med grillet fisk. De er forandring fra couscous eller ris, som er det mest almindelige tilbehør til afrikanske retter.
Portioner: 8
Portioner: 8
Ingredienser:
Kogende vand efter behov
1 æg
En knivspids salt
Så meget vegetabilsk olie, som det er nødvendigt
125 g hvedemel
450 g søde kartofler
60 g smør
Fremgangsmåde
Riv dine kartofler og opbevar i en stor beholder eller skål. Dæk kartoflerne med kogende vand, og lad dem hvile i 20 minutter. Tøm for vand og sæt til side bagefter.
Bland kartoflerne med mel, smør, æg og salt. Tilsæt vand for at blødgøre, hvis det er nødvendigt.
Varm lidt olie i en stegepande og steg din kartoffel fritters i 3 til 5 minutter.
Lad kartoffelfritterne hvile i et stykke køkkenrulle inden servering.