Kokosnød og ris pandekager

Kokosnød og ris pandekager
 Vitumbua (Kokosnød og ris pandekager)
Kokosnød får alt til at smage bedre - selv måltider, du er vant til, bliver kun bedre med kokosnød.
Serverer op til 6 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

Kokos ris pandekage
420 g jasminris
240 ml dåse kokosmælk
14 g rå usødede flager af kokosnød
8 g salt
8 g tør gær
4 g mandelekstrakt
190 g kokossukker
8 g knust kardemomme
Kokosnødsauce
420 ml dåse kokosmælk
4 g vanilleekstrakt
100 g brun farin

Fremgangsmåde 

Opblød dine ris i vand og lad det stå natten over. Put risen i en blender sammen med kokossukkeret, mandelekstrakt, gær, kokosflager, salt, kardemomme og muskatnød og bland til glat. Opbevar din dej i en skål, og lad den hæve i 2 timer - eller indtil der kommer bobler. Varm din stegepande, og hæld derefter flere klatter dej på panden og steg på hver side i 2 minutter. Gentag processen, indtil du har brugt hele din dej.
Til kokossauce koges vanilje, kokosmælk og brun farin sammen og reducerer derefter varmen til medium, så det koger langsomt, indtil den tykner eller danner karamel. Sørg for, at du konstant rører for at undgå at det brænder på. Server kokosnøddesauce og vitumbua sammen til et uforglemmeligt måltid.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres