Pebersuppe

Pebersuppe
Denne krydrede ret er let at tilberede er fyldt med kød og vil begejstre din gane og give dig varme med hver skefuld. Det er især effektivt til at varme hele familien op på en kølig dag.
Portioner: 4 til 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Pebersuppe

Krydderier liste og andre ingredienser:

680 g varieret udbenet kød skåret i små bidder
1 stor løg, skåret i skiver
1 stykke ingefær, 13 mm lang, skrællet
3 bouillonterninger
2 fed hvidløg
4 fint skåret habanero peber
8 g hvid peber
Salt
1,4 liter vand

 Fremgangsmåde 

Vask dit kød i en stor mængde vand, dræn det og overfør det til en stor gryde. Bemærk, at hvis dit kød er varieret (fra mange dyr), og gedekød tilfældigvis er blandt, skal du adskille gedekødet fra resten, da det er hårdt og tager længere tid at blive færdig.
Tilsæt hvidløg, ingefær og løg i en blender og bland, indtil det danner en glat blanding. Tilsæt blandingen til kødet, tilsæt noget salt sammen med dine bouillonterninger.
Dæk din gryde og damp kødet over medium varme i ca. 15 minutter.
Tilsæt vand og kog på medium varme, indtil kødet er mørt. Vær opmærksom på, at tilberedningstiderne kan variere: kylling har brug for ca. 45 minutter, oksekød 60 minutter og ged ca. 90-120 minutter.
Tilsæt din hvide peber, cayennepeber og habanero peber når kødet er mørt, rør sammen og kog derefter i yderligere to minutter.
Tilsæt pebersuppekrydderi og mere salt efter behov. Rør for at udjævne blandingen, og kog derefter i yderligere 5 minutter.
Dette måltid kan spises alene eller serveres med yams, plantains eller ris.

Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres