Charmoula Aubergine

Charmoula Aubergine
Du kan kommer virkelig til at genoverveje, hvis du ikke kan lide aubergine, når du smager denne her variant der er krydret med aromatisk charmoula sauce. Charmoula aubergine passer godt til ris eller couscous.
Portioner: 4

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

6 g koriander, formalet
4 g kanel, formalet
6 g røde peberflager, knust
2 fed hvidløg, hakket
10 g salt
2 aubergine
60 ml olivenolie

Fremgangsmåde 

Forvarm ovnen til 200 ° C, og læg aluminiumsfolie på din bageplade.
Bland grundigt olie, spidskommen, kanel, hvidløg, paprika, røde peberflager og koriander, og krydre med salt. Du kan lægge din charmoula til side.
Skær din aubergine på langs i to lige store dele, og skær diagonale snit i kødet af hvert. Læg derefter auberginerne på bagepladen med de skårne sider opad.
Spred charmoula sauce jævnt over auberginerne, og bag derefter i 45 minutter, eller indtil de er bløde. Serveres med couscous eller ris.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres