Du kan kommer virkelig til at genoverveje, hvis du ikke kan lide aubergine, når du smager denne her variant der er krydret med aromatisk charmoula sauce. Charmoula aubergine passer godt til ris eller couscous.
Portioner: 4
Portioner: 4
Krydderier liste og andre ingredienser:
6 g koriander, formalet
4 g kanel, formalet
6 g røde peberflager, knust
2 fed hvidløg, hakket
6 g røget paprika
10 g salt
2 aubergine
60 ml olivenolie
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 ° C, og læg aluminiumsfolie på din bageplade.
Bland grundigt olie, spidskommen, kanel, hvidløg, paprika, røde peberflager og koriander, og krydre med salt. Du kan lægge din charmoula til side.
Skær din aubergine på langs i to lige store dele, og skær diagonale snit i kødet af hvert. Læg derefter auberginerne på bagepladen med de skårne sider opad.
Spred charmoula sauce jævnt over auberginerne, og bag derefter i 45 minutter, eller indtil de er bløde. Serveres med couscous eller ris.