Kylling med stærk Peri Peri Sauce

Kylling med stærk Peri Peri Sauce
Det bedste ved denne ret er den måde, hvor kyllingen absorberer smagen fra marinaden fuldstændig for at producere en fantastisk smag.
Servering: 8 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

Peri Peri Sauce
1 Stor, grillet rødløg
2 store grillede røde peberfrugter
8 røde thailandske chili
2 små habanero chili
4 fed hvidløg
180 ml frisk citronsaft
120 ml æblecidereddike
2 g oregano, tørret
Skal fra 2 citroner
120 ml ekstra jomfru olivenolie
Salt
  • Kylling
5 kg udbenet kylling
10 g salt
6 g hvidløg i pulverform
480 ml Peri Peri Sauce
 

Fremgangsmåde 

Til saucen skal du tage 120 ml citronsaft, 60 ml æblecidereddike og lægge i en blender. Tilsæt også løg, thailandske chili, hvidløg, skal fra 1 citron, oregano, røget paprika og peberfrugter, inden du blender alt sammen til en glat blanding.
Overfør blandingen til en gryde og opvarm den over medium varme. Tilsæt laurbærblade, sort peber og salt. Lad det simre i 30 minutter, hvorefter laurbærbladene tages ud og læg saucen til side.
Når saucen er kølig, tilsæt den resterende citronskal og den resterende juice og den eddike, der er tilbage, og bland den, mens du langsomt tilsætter olien.
Kyllingen placeres i en genlukkelig pose og tilsættes salt og sort peber med din Peri Peri sauce og hvidløgspulver. Sørg for, at kyllingen er godt overtrukket med sauce, inden den placeres i køleskabet til marinering i 24 timer.
Varm din grill over medium varme, inden du tager kyllingen ud af posen. Grill kyllingen op til 15 minutter på hver side, eller indtil du bedømmer, at den er gennemstegt. Du kan tilføje noget sauce til din smag mod slutningen af ​​tilberedningen.
Du kan spise dette alene eller sammen med pommes frites, majs eller hvide ris.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres