Selv de største rejeentusiaster siger at prawn nacional, er en standout-ret fra resten og at den har en uforglemmelig smag.
Portioner: 8
Portioner: 8
Krydderier liste og andre ingredienser:
360 ml vegetabilsk olie
60 ml frisk citronsaft
8 habanero peber
8 g salt
18 g hvidløg, knust
8 g røget paprika
1,8 kg store rejer
Fremgangsmåde
Varm olien i en stor stegepande over medium varme uden at den kommer op at koge.
Smid hvidløg, salt, citronsaft, paprika og chili i olien.
Overfør den varme olie til en ren beholder med låg og læg den til side i mindst en dag.
Forbered dine rejer ved at lave en skære et lille snit langs længderne af ryggen. Fjern eventuelle sorte vener, du ser.
Hæld din olie over rejerne og dæk derefter med plastfolie, så den kan marinere i 2 timer i køleskabet.
Forvarm din ovn til 180 grader Celsius. Læg dine rejer på en bageplade og bag i 8 minutter.
Læg dine rejer på en tallerken, og spis, mens de er varme.