Banku (Fufu på hvidt majsmel)

Banku (Fufu på hvidt majsmel)
Banku er uundværlig i det vestafrikanske køkken og et godt alternativ til traditionel yam baseret fufu.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Ingredienser 

1 kg hvidt majsmel
Mindst 240 ml vand

Fremgangsmåde 

Hæld lidt varmt vand i majsmelet, lige nok til, at du kan blande det sammen. Lad blandingen hvile et varmt sted efter blanding, så det kan gæres let.
Ælt din let gærede blanding i 5 minutter. Kog 240 ml vand, og begynd derefter at tilsætte det til dejen, mens du rører.
Kog blandingen i 20 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil dejen bliver fast. Du kan servere det som tilbehør til enhver ret.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres