Stegte stykker af dej

Stegte stykker af dej
Chin Chin (Stegte stykker af dej) 
Når man skal beskrive chinchin er det disse ord man kommer til at tænke på: smag, sødme, crunchiness, farve og lang holdbarhed. Hvis du medbringer disse som en gave til en afrikaner, du kender, vil du med det samme blive nummer 1.
Portioner: 10

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

8 g bagepulver
375 g mel
145 g sukker
115 g margarine
80 ml mælk
Vegetabilsk olie, så meget som det kræves
 

Fremgangsmåde 

Bland melet med bagepulver, muskatnød og sukker. Tilsæt margarinen i klumper og bland, indtil blandingen bliver smuldrende.
Tilsæt mælken langsomt, indtil hele blandingen bliver elastisk, men ikke klæbrig.
Rul dejen i tynde stykker, der er ca. 5-6 mm tykke, og del dem derefter i strimler. Skær dine strimler i mindre firkanter.
Varm din olie til stegning. Tilsæt chinchin firkanter og steg i ca. 4-5 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
Fjern dine chinchin og sæt dem til side på køkkenrulle for at dræne noget af olien væk.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres