Chin Chin (Stegte stykker af dej)
Når man skal beskrive chinchin er det disse ord man kommer til at tænke på: smag, sødme, crunchiness, farve og lang holdbarhed. Hvis du medbringer disse som en gave til en afrikaner, du kender, vil du med det samme blive nummer 1.
Portioner: 10
Krydderier liste og andre ingredienser:
8 g bagepulver
375 g mel
145 g sukker
115 g margarine
4 g muskatnød
80 ml mælk
Vegetabilsk olie, så meget som det kræves
Fremgangsmåde
Bland melet med bagepulver, muskatnød og sukker. Tilsæt margarinen i klumper og bland, indtil blandingen bliver smuldrende.
Tilsæt mælken langsomt, indtil hele blandingen bliver elastisk, men ikke klæbrig.
Rul dejen i tynde stykker, der er ca. 5-6 mm tykke, og del dem derefter i strimler. Skær dine strimler i mindre firkanter.
Varm din olie til stegning. Tilsæt chinchin firkanter og steg i ca. 4-5 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
Fjern dine chinchin og sæt dem til side på køkkenrulle for at dræne noget af olien væk.