Moin Moin (Krydret Bønne Kage)

Moin Moin (Krydret Bønne Kage)
Moin moin er en krydret bønnekage, som får dine tænder til at løbe i vand. Den serveres ofte til fester som et appetizer til de hovedretter, der senere skal serveres.
 Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

151 g Vignabønner (sorte øjne bønner), tørret
76 g løg, hakket
1 habanero peber
Halvdelen af ​​en rød peberfrugt
1 bouillonterning med kyllingearoma
10 g salt
30 ml palmeolie
8 g cayennepeber
3 hårdkogte æg
230 g hakket oksekød
12 g crayfish (krydderi), formalet
 

Fremgangsmåde 

Læg dine bønner i blød natten over og skræl dem den næste dag. Gem vandet, de har ligget i blød i.
Kom din peber, løg, bønner og 240 ml af det vand bønnerne har ligget i blød i, i en blender og blend indtil glat.
Hæld blandingen i en skål og krydre med bouillonterning, salt, cayenne, crayfish (krydderi), vegetabilsk olie og palmeolie. Bland godt.
Sæt din blanding i små ramekins. Efterlad lidt plads øverst til yderligere ingredienser. Til hver ramekin tilsættes et halvt æg og en ske med brunet hakket oksekød og derefter mere af blandingen på toppen.
Tilsæt ca. 20 mm vand til den gryde, du har til hensigt at tilberede dine moin moin i. Placer et damperstativ i bunden af ​​gryden for at beskytte ramekinerne, og læg derefter dine ramekins i. Damp i 1 time, så dine moin moin er helt færdige. Server mens de er varme.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres