Nord Afrikansk kikærte suppe

Nord Afrikansk kikærte suppe
Leblebi (Nord Afrikansk kikærte suppe)
Der er så mange måder at lave kikærter på, og Leblebi er en af ​​de mest lækre opskrifter, du kan finde overalt i verden. Denne smagfulde skål fra Egypten spises normalt med flad brød.
Portioner: 4 til 6 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

1 løg, skåret i tern
8 g spidskommen frø, formalet
60 ml olivenolie
2 g røde peberflager, knust
2 fed hvidløg, hakket
450 g dåse kikærter
160 g hakkede tomater
30 g salt
20 g frisk koriander, hakket
Vand, så meget som nødvendigt

Fremgangsmåde 

Varm olivenolie i en stor gryde over høj varme. Tilsæt løg og sauter i 5 minutter, indtil de er bløde og næsten gennemsigtige.
Tilsæt røget paprika, knuste rød peberflager, koriander, knuste spidskommen, og rør sammen i et minut. Tilsæt tomater til blandingen og kog i 5 minutter mere.
Tilsæt dine kikærter sammen med nok vand til at dække hele blandingen, og bring det derefter i kog.
Sænk varmen til lav, og læg låget på gryden, så den kan simre i 20 minutter.
Ved hjælp af en stavblender blendes kikærterne delvist. I mangel af stavblender kan du tage en del af kikærterne og blende i en almindelig blender og derefter lægge dem tilbage i retten.
Smag til med salt, mens din kikærtesuppe omrøres. Du kan derefter servere dit måltid med Aish Baladi og Harissa Sauce.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres