Hot pepper sauce

Hot pepper sauce
 Hot pepper sauce (chili sauce) er et must-have som tilbehør til et hvert måltid for dem, der elsker deres mad spicy. Når det kommer til denne chili sauce, handler det kun om dit valg af peber - habanero chili peber er det, vi vil foreslå. Nogle bruger afrikansk bird eye chili. Denne sauce er perfekt til at dyppe dine plantain chips i.
Denne opskrift giver dig ca. 1,5 liter chili sauce.

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

14 små habanero chilis (14 afrikanske birdeye chilis, hvis du beslutter dig for at bruge dem)
To fed hvidløg, hakket
 En lille gul eller rød peberfrugt, skåret i små tern
Et lille løg, skåret i små ter
 En stor tomat, skåret i tern
60 ml olivenolie
 Salt efter smag

Fremgangsmåde 

Bland det hele i en foodprocessor habanero chilis, peberfrugt, hvidløg, løg og tomat. Hak dem fint ved at pulsere din fødevareprocessor. Tilsæt salt og olie. Purér blandingen, indtil den bliver glat.
Læg din sauce i en gryde. Kog op over medium varme og lad det simre i 35 minutter, omrør det ofte for at sikre, at det ikke brænder på.
Lad saucen køle af
 Overfør den til en lufttæt beholder og opbevar i køleskab. Kan holde sig op til 2 uger.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres