Hver gang jeg ser plantainchips på hylden, kan jeg ikke lade vær med at købe dem!
Portioner: 8
Portioner: 8
Krydderier liste og andre ingredienser:
Fire store grønne plantain (madbananer)
8 gram røget paprika
To knivspidser salt (opdelt i to)
Vegetabilsk olie, der skal bruges til stegning
Fremgangsmåde
Skær dine plantain i runde skiver, der er 4 mm tykke, brug et mandolin jern hvis du har et. Læg dem i en medium skål. Tilsæt en knivspids salt og røget paprika. Sørg for at det hele er blandet godt sammen.
I en stor stegepande skal du opvarme 960 ml af din vegetabilsk olie til 175 ° C. Steg dine plantainchips i 5 minutter, så de bliver sprøde og gyldenbrune.
Fjern dem fra olien og lig dem på en stor bageplade med køkkenrulle. Tilfør den resterende salt til dine plantainchips.
De er nu klar til at blive serveret!