Senegalesiske stegte fiskebolde

Senegalesiske stegte fiskebolde
Dette er senegalesiske fiskepinde, senegalesiske stegte fiskekugler (Boulettes de Poisson), denne ret passer så godt sammen med krydret tomatsauce.
Portioner: 5

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

450 gram optøet torske filet
30 ml vand
Et stykke hvidt brød
1 tsk salt
 ½ tsk sort peber
To store æg
Fire fed hvidløg
En forårsløg (finskåret)
1 lille jalapeño (finskåret)
6 gram hakket frisk persille
65 gram mel
Vegetabilsk olie (stegning)
Sovs
30 ml vegetabilsk olie
To forårsløg, skåret i stykker
To mellemstore tomater, skåret i tern
En medium rød peberfrugt, skåret i tern
1 lille jalapeño frøet & skåret i tern
120 ml vand
Salt efter smag
Persille
 Fiskekugler

Fremgangsmåde 

Dræn dine fileter og slippe af med alt vandet
Skær fileterne op og læg dem i en stor skål. Tilsæ vand, persille, jalapeño, forårsløg, hvidløg, æg, Penja sort pepper, salt og brød
Bland alt sammen og opbevar i køleskab i 35 minutter.
Læg dit mel i en dyb skål.
Form din fiskeblanding til bolde (golfboldstørrelser)
Rul dem i melet
Varm 960 ml af olien i en stor stegepande (medium høj varme).
 Tilsæt dine fiskekugler, steg dem i 10 minutter
Vend dine fiskekugler regelmæssigt, indtil de er helt gyldenbrune.
Mens dine fiskekugler steger er det tid til at lave din sauce
Varm din olie i en medium gryde (på mellemhøj varme)
 Tilsæt dine forårsløg, jalapeño, tomater og paprika. Sauter i 7 minutter.
 Fjern gryden fra varmen (for at køle helt ned)
Når det er helt afkølet put blandingen i en foodprocessor eller en skål hvor du kan bruge en stavblender. Tilsæt vandet og blend indtil det bliver til en sauce
Læg saucen i en gryde lad den koge i 6 minutter. Tilsæt salt. Læg fiskekuglerne i saucen og kog i 13 minutter (kog venligst på svag varme)
Pynt dine fiskekugler med persille
Server med det samme.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres