
Klassiske ghanesiske pandekager - Tatale
Portioner: 5
Portioner: 5
Krydderier liste og andre ingredienser:
Fem store alt for modne plantain (madbananer) (skrællet)
170 gram majsmel
60 ml mælk
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk frisk ingefær
1 tsk cayennepeber
To forårsløg, skåret i tern
45 ml vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Mos dine plantain for at gøre dem pureret i tekstur (i en stor skål)
Tilsæt din cayennepeber + majsmel + mælk + salt + hvidløgspulver + ingefær
Tilsæt dine forårsløg, og rør, indtil det hele er blandet godt sammen.
Varm din olie i en stor stegepande (på medium madlavning)
Brug en medium dyb ske til at hælde plantainblandingen i din stegepande
Steg begge sider af pandekagerne i ~ 5 minutter hver
Gør dette, indtil dine pandekager bliver gyldenbrune.