
En af de mest spændende ting ved denne omelet opskrift er, hvordan sardiner og olivenolie, bruges til at skabe en dejlig smag, der gør det svært at stoppe med at spise.
Portioner: 2 til 4
Portioner: 2 til 4
Krydderier liste og andre ingredienser:
1 ½ g tørret timian
3 g karrypulver
1 ½ g cayennepeber
1 ½ g hvidløgspulver
30 ml olivenolie
1 g gurkemeje, formalet
1 g spidskommen, formalet
Salt, en knivspids
1 habanero peber, skåret i skiver
1 gul eller rød paprika, skåret i skiver
1 lille løg, skåret i tern
En kvart kop basilikum, hakket
110 g dåse røget sardiner, i olivenolie
4 æg
Fremgangsmåde
Varm din olie i en stegepande over medium varme. 2 minutter senere tilsættes timian, cayenne, hvidløgspulver, karrypulver, spidskommen og gurkemeje og omrøres til duften breder sig.
Tilsæt din peberfrugt, løg, sardiner, habanero og basilikum i og steg under omrøring i 5 minutter. Mens dine ingredienser er på medium varme, skal du slå dine æg i en skål og salt dem efter smag.
Hæld dine æg i stegepanden og steg i 2 minutter på den ene side, inden du vender for at stege den anden side i 2 minutter.