krydret omelet (vestafrikansk)

krydret omelet (vestafrikansk)
En af de mest spændende ting ved denne omelet opskrift er, hvordan sardiner og olivenolie, bruges til at skabe en dejlig smag, der gør det svært at stoppe med at spise.
Portioner: 2 til 4

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

1 ½ g tørret timian
1 ½ g cayennepeber
30 ml olivenolie
1 g gurkemeje, formalet
1 g spidskommen, formalet
Salt, en knivspids
1 habanero peber, skåret i skiver
1 gul eller rød paprika, skåret i skiver
1 lille løg, skåret i tern
En kvart kop basilikum, hakket
110 g dåse røget sardiner, i olivenolie
4 æg

Fremgangsmåde 

Varm din olie i en stegepande over medium varme. 2 minutter senere tilsættes timian, cayenne, hvidløgspulver, karrypulver, spidskommen og gurkemeje og omrøres til duften breder sig.
Tilsæt din peberfrugt, løg, sardiner, habanero og basilikum i og steg under omrøring i 5 minutter. Mens dine ingredienser er på medium varme, skal du slå dine æg i en skål og salt dem efter smag.
Hæld dine æg i stegepanden og steg i 2 minutter på den ene side, inden du vender for at stege den anden side i 2 minutter.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres