Injera (Etiopiske Surdejs Pandekager)

Injera (Etiopiske Surdejs Pandekager)
Et godt alternativ til bestik, tallerkener eller endda en dug, Injera er kernen i ethvert etiopisk måltid og har mange sundhedsmæssige fordele. Dens vigtigste ingrediens, teff, har en kornet struktur, der supplerer din gryderet.
Servering til 4 til 6 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Ingredienser

33 g teff mel
94 g hvedemel
1 kop vand
½ tsk salt
Olivenolie til stegepanden
 

Fremgangsmåde 

Sigt hvedemel og tilsæt det til teffmel i en stor skål
Rør begge melblandinger, mens du forsigtigt tilsætter vand, indtil din blanding er glat
Dæk skålen med et køkkenhåndklæde, og lad melblandingen sidde natten over i 2 til 3 dage for at fermentere
Tilsæt salt til den gærede melblanding
Varm stegepanden over medium varme og pensl med olivenolie
Hæld blandingen i stegepanden med en suppeske for at lave en tynd pandekage
Lad injeraen koge i 5 minutter, indtil den er tør og der ses huller på overfladen
Fjern injeraen og gør det samme med resten af ​​melblandingen. Du kan børste stegepanden med olivenolie efter behov.
Injera serveres bedst med gryderetter og grøntsager

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres