Fat Cake - Sydafrikansk

Fat Cake - Sydafrikansk
Vetoek (Fat Cake)
Hvis du gik ned ad en hvilken som helst gade i Sydafrika, ville du se votoek. Det er en af ​​de mest populære streetfood retter i landet og ligner en overfyldt kødtærte.
Portioner: 8

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

Curry Oksekød
450 g hakket oksekød
2 tomater, hakket fint
8 g paprika
150 g frosne ærter og gulerødder
2 fed hakket hvidløg
8 g ingefær, fint revet
Salt
1 løg, skåret i tern
30 ml vegetabilsk olie
450 g Yukon guld kartofler, skåret i tern
 

Kage

8 g salt
40 g sukker
7 g pakket tør gær
Vegetabilsk olie efter behov
360 g hvedemel
 

Fremgangsmåde 

Til karry oksekød steges  hvidløg, karrypulver, ingefær og paprika, sauter dem i en stor stegepande i 3 minutter.
Tilsæt kartofler, tomater, salt og hakket oksekød til den sauterede blanding og steg i yderligere 10 minutter.
Tilsæt gulerødderne og ærterne, og steg i yderligere 2 minutter, inden du sætter den til afkøling.
Til kagen skal du blande sukker, salt, gær og vand i en skål og lade det hvile i 5 minutter, inden du blander melet i. Lad dejen hæve i 2 timer, ælt derefter i 5 minutter.
Rul din dej ud, indtil den ikke er tykkere end 3 cm, og brug derefter en cookie cutter til at lave runde former.
Varm din olie op til 180 grader celsius og steg kagerne i 5 minutter. Sæt dem derefter til side for at dræne på køkkenrulle.
Del kagerne med en kniv og fyld med oksekødsblandingen.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres