Sydafrikansk tærte med kød

Sydafrikansk tærte med kød
 Bobotie (Sydafrikansk tærte med kød)
Hvis du elsker farsbrød bliver du ikke skuffet når du smager Bobotie og dens fugtige, men sprøde topping.
Portioner: 8

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

30 ml olivenolie
360 ml mælk
2 hakkede løg
8 g karry i pulverform
8 g tørret oregano
3 skiver hvidt brød
8 g gurkemeje, pulver
2 fed hakket hvidløg
450 g hakket oksekød
80 g mango-aromatiseret chutney
8 g spidskommen, pulver
15 ml tomatpuré
Salt
2 æg
20 g abrikos syltetøj
Citronskal og juice
 

Fremgangsmåde 

Opblød brødskiverne i 240 ml mælk og læg dem til side. Opvarm derefter ovnen til 180 grader Celsius.
Steg dine løg over medium varme i 3 minutter, eller indtil de er bløde. Tilsæt derefter spidskommen, hvidløg, gurkemeje og oregano og steg i yderligere 2 minutter.
Tilsæt dit oksekød og steg i 10 minutter. Tilsæt derefter mango chutney, abrikos syltetøj, citronskal, juice og tomatpuré. Smag til med krydderier sort peber og salt.
Klem mælken ud af brødet og riv brødet i små stykker, inden du tilsætter det til oksekødsblandingen. Tilsæt den resterende mælk til det mælk brødet har ligget i. Tilsæt æggene til mælken og rør rundt. Krydder det med salt og sort peber.
Hæld din mælk over kødet og læg krydderier laurbærblade ovenpå. Bages udækket i op til 40 minutter, eller indtil den bliver gyldenbrun.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres