Dovi (Peanut gryderet fra Zimbabwe)
Fyldt med grøntsager og nødder gør Dovi til en lækker mulighed for vegetarer og andre der trænger til en kødfri dag.
Portioner: 6
Krydderier liste og andre ingredienser:
30 ml olivenolie
2 løg, hakket
2 serrano peber skåret i tern
960 ml grøntsagsfond
4 hakket fed hvidløg
45 ml Peri-sauce
20 g tomatpuré
8 g cayennepeber
2 gulerødder, hakket
270 g jordnøddesmør
100 g okra, hele
60 g frisk spinat
Salt
Fremgangsmåde
Varm din olie i en stor nok gryde og sauter - hvidløg, løg og serrano peber i op til 3 minutter.
Hæld 240 ml af grøntsagsfonden, noget jordnøddesmør og din Peri-sauce. Rør, indtil jordnøddesmør blandes og forsvinder i blandingen.
Hæld den resterende grøntsagsfond i sammen med gulerødder, cayennepeber og tomatpure, inden du reducerer varmen for at lade blandingen simre i 10 minutter.
Rør din okra i, mens gryden simrer.
Tilsæt spinat og salt. Dæk gryden og kog i yderligere 2 minutter, indtil spinaten falder sammen.