Peanut Gryderet

Peanut Gryderet
 Dovi (Peanut gryderet fra Zimbabwe)
Fyldt med grøntsager og nødder gør Dovi til en lækker mulighed for vegetarer og andre der trænger til en kødfri dag.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

30 ml olivenolie
2 løg, hakket
2 serrano peber skåret i tern
960 ml grøntsagsfond
4 hakket fed hvidløg
45 ml Peri-sauce
20 g tomatpuré
8 g cayennepeber
2 gulerødder, hakket
270 g jordnøddesmør
100 g okra, hele
60 g frisk spinat
Salt

Fremgangsmåde 

Varm din olie i en stor nok gryde og sauter - hvidløg, løg og serrano peber i op til 3 minutter.
Hæld 240 ml af grøntsagsfonden, noget jordnøddesmør og din Peri-sauce. Rør, indtil jordnøddesmør blandes og forsvinder i blandingen.
Hæld den resterende grøntsagsfond i sammen med gulerødder, cayennepeber og tomatpure, inden du reducerer varmen for at lade blandingen simre i 10 minutter.
Rør din okra i, mens gryden simrer.
Tilsæt spinat og salt. Dæk gryden og kog i yderligere 2 minutter, indtil spinaten falder sammen.
 

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres