Calulu De Peixe (Gryderet med fisk)
Fisk og gryderet er altid en vindende blanding for enhver fiskelsker. Calulu de peixe efterlader dig tilfreds og uden at få dig til at føle dig oppustet.
Portioner: 6
Krydderier liste og andre ingredienser:
30 ml friskpresset citronsaft
3 hakket fed hvidløg
450 g helleflynder, skåret i 6 cm lange stykker
8 g salt
8 g sort peber
2 løg i skåret i tern
15 ml vegetabilsk olie
4 tomater, skåret i tern
2 jalapeno peber
75 g okra, skåret i 6 mm stykker
60 ml palmeolie
30 g spinat, hakket
360 ml grøntsagsfond
Fremgangsmåde
Sæt hellefisken i en skål med citronsaft, salt, hvidløg og sort peber. Bland og lad marinere i ca. 10 minutter.
Varm din vegetabilsk olie i en gryde og sauter løg i cirka 3 minutter.
Tilsæt fisken i gryden og lad den simre.
Tilsæt de andre ingredienser undtagen spinat, og lad det koge i 20 minutter. Rør ikke for at undgå at ødelægge fisken.
Tilsæt spinat og rør forsigtigt. Dæk til, og lad det simre i yderligere 5 minutter inden servering.