Kota (Bunny Chow)

Kota (Bunny Chow)
Dette varme, enkle måltid vil kramme dig indefra og efterlade dig tilfreds og smilende.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

1 løg, skåret i tern
6 g hakket hvidløg
120 ml rapsolie
8 g hakket ingefær
10 cm kanelstang
8 g paprika
2 stykker kardemomme
Salt
450 g udbenede kyllingebryst, flået og skåret i små bidder
2 Yukon kartofler skrællet og skåret i tern på 3 cm
420 g dåse kikærter
2 tomater, skåret i skiver

Fremgangsmåde 

Varm olien over høj varme og tilsæt derefter paprika, ingefær, kanel, kardemomme, karry, løg og salt. Steg i 3 minutter under konstant omrøring.
Tilsæt kylling og tomater, og sauter i yderligere 5 minutter
Hæld kyllingefond, kikærter og kartofler i og kog op. Sænk varmen til lav, og lad den simre i ca 30 minutter.
Brug udhulede brød til at spise din kota.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres