Dette varme, enkle måltid vil kramme dig indefra og efterlade dig tilfreds og smilende.
Portioner: 6
Portioner: 6
Krydderier liste og andre ingredienser:
1 løg, skåret i tern
6 g hakket hvidløg
120 ml rapsolie
8 g hakket ingefær
10 cm kanelstang
8 g paprika
2 stykker kardemomme
25 g karrypulver
Salt
450 g udbenede kyllingebryst, flået og skåret i små bidder
2 Yukon kartofler skrællet og skåret i tern på 3 cm
420 g dåse kikærter
2 tomater, skåret i skiver
Fremgangsmåde
Varm olien over høj varme og tilsæt derefter paprika, ingefær, kanel, kardemomme, karry, løg og salt. Steg i 3 minutter under konstant omrøring.
Tilsæt kylling og tomater, og sauter i yderligere 5 minutter
Hæld kyllingefond, kikærter og kartofler i og kog op. Sænk varmen til lav, og lad den simre i ca 30 minutter.
Brug udhulede brød til at spise din kota.