Kokosnød Karry med Fisk

Kokosnød Karry med Fisk
Mtuzi Wa Samaki (Kokosnød Karry med Fisk)
Kokosnød og karry fra denne ret komplimenterer hinanden, de skaber sammen en ret der både er krydret og cremet på samme tid.
Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København.  Al overskud går til at forbedre levevilkår for kvinder og børn i Cameroun. 

 Krydderier liste og andre ingredienser:

450 g hellefisk filet, fjern skindet
14 g karrypulver, del op i to små skåle – en med 8g og en med 6g
8 g salt
15 ml rapsolie
1 løg, skåret i tern
2 paprika, skåret i tern
6 g frisk ingefær, hakket
3 fed hvidløg, hakket
2 tomater, hakket
30 ml frisk presset citronsaft
1 håndfuld frisk koriander, hakket
4 citronskiver
240 ml kokosmælk

Fremgangsmåde 

Forbered din hellefisk ved at krydre begge sider af den med henholdsvis 6 g karry og 8 g salt og sort peber.
Steg din hellefisk i en gryde, steg begge sider i 2 minutter hver, før du lægger den til side.
Tilsæt lidt mere olie i din gryde for at sautere løg og paprika i 3 minutter. Tilsæt det resterende salt, karry, sort peber sammen med tomater, ingefær, hvidløg og citronsaft. Kog i 7 minutter. Til sidst tilsættes kokosmælk og omrøres.
Læg fisken og dens saft tilbage i gryden og lad dem simre i 10 minutter over svag varme.
Pynt med frisk koriander og citronskiver inden servering.

    Ældre indlæg Nyere indlæg

    Efterlad en kommentar

    Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres