Pilau (Krydrede Ris fra Kenya)

Pilau (Krydrede Ris fra Kenya)
Denne skål er så aromatisk og krydret, at den er svær at glemme, når du først har smagt den. Flere af dine yndlingskrydderier er med til at skabe denne ret, hvilket gør det til en ret de fleste kan lide.
 Portioner: 6

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København.  Al overskud går til at forbedre levevilkår for kvinder og børn i Cameroun. 

 Krydderier liste og andre ingredienser:

422 g basmatiris
240 ml vegetabilsk olie
1 løg, skåret i tern
4 fed hvidløg, hakket
6 g frisk ingefær, hakket
4 g paprika
2 tomater, hakket
4 Yukon kartofler, skåret i tern
960 ml kyllingefond
1 kanelstang
4 g knust stjerneanis
Salt
Kachumbari
 

Fremgangsmåde 

Varm din olie op i en gryde og sauter løg, indtil det bliver gyldenbrunt. Tilsæt hvidløg, paprika, ingefær, kardemomme, spidskommen og karry, og sauter i yderligere 10 minutter
Tilsæt tomater, kartofler og ris i gryden og rør i 5 minutter.
Tilsæt kyllingefond, stjerneanis, kanelstang og smag derefter til med salt og sort peber. Sæt låg på gryden og lad retten simre i 30 minutter, eller indtil vandet er fordampet.
Server med Kachumbari.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres