Hvis du elsker lam, vil du elske denne ret, der er krydret med krydderier fra Marokko. Marokkanske krydret lammekoteletter er en god start, hvis du øver dig på at lave mad med lam, og de passer godt til vegetabilsk couscous.
Serverer op til 6 personer
Serverer op til 6 personer
Krydderier liste og andre ingredienser:
8 g spidskommen, formalet
8 g kardemomme, formalet
4 g kanel, formalet
4 g ingefær, formalet
2 g sort peber
4 g salt
900 g lammekoteletter
3 hakket fed hvidløg
Olivenolie efter behov
Vegetabilsk olie efter behov
En håndfuld hakket koriander
Fremgangsmåde
Læg spidskommen, kanel, ingefær, kardemomme, sort peber og salt i en lille skål.
Drys lidt af din olivenolie over lammekoteletterne. Tilsæt også hvidløg til lammekoteletterne. Tag derefter de malede krydderier i din lille skål og påfør dem jævnt på lammekoteletterne.
Varm din vegetabilske olie i en stor stegepande ved hjælp af høj varme. Placer dine koteletter i stegepanden og steg i 8 minutter (hver side steg i 4 minutter). Dette efterlader dine lammekoteletter stegt medium.
Server dine lammekoteletter på en tallerken og drys den hakkede koriander over dem. Du kan servere med couscous eller ris.