Marokkansk krydrede lammekoteletter

Marokkansk krydrede lammekoteletter
 Hvis du elsker lam, vil du elske denne ret, der er krydret med krydderier fra Marokko. Marokkanske krydret lammekoteletter er en god start, hvis du øver dig på at lave mad med lam, og de passer godt til vegetabilsk couscous.
Serverer op til 6 personer

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

8 g spidskommen, formalet
8 g kardemomme, formalet
4 g kanel, formalet
4 g ingefær, formalet
4 g salt
900 g lammekoteletter
3 hakket fed hvidløg
Olivenolie efter behov
Vegetabilsk olie efter behov
En håndfuld hakket koriander

Fremgangsmåde 

Læg spidskommen, kanel, ingefær, kardemomme, sort peber og salt i en lille skål.
Drys lidt af din olivenolie over lammekoteletterne. Tilsæt også hvidløg til lammekoteletterne. Tag derefter de malede krydderier i din lille skål og påfør dem jævnt på lammekoteletterne.
Varm din vegetabilske olie i en stor stegepande ved hjælp af høj varme. Placer dine koteletter i stegepanden og steg i 8 minutter (hver side steg i 4 minutter). Dette efterlader dine lammekoteletter stegt medium.
Server dine lammekoteletter på en tallerken og drys den hakkede koriander over dem. Du kan servere med couscous eller ris.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres