Dette er en ret man ikke kan få nok af. Denne suppe er tyk i strukturen, den er lækker. Den friske spinat der tilføjes til sidst giver en endnu bedre tekstur.
Portioner: 5
Portioner: 5
Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København.
Krydderier liste og andre ingredienser:
225 gram oksekød, skåret i mundrette stykker
Salt efter smag
Sort peber efter smag
1 medium løg, skåret i tern
480 ml vand, delt i t
225 gram kyllingebryst, skåret i mundrette stykker
450 gram frisk okra
6 gram crayfish krydderi
1 oksekød / kylling bouillon terning
8 gram røget paprika
8 gram cayennepeber
90 gram spinat, hakket
Server med Banku eller Fufu
Fremgangsmåde
Læg oksekød, 240 ml vand, salt, Penja sort peber og halvdelen af dine løg i en medium gryde. I en anden medium gryde din kylling, den anden halvdel løg, 240 ml vand, salt efter smag og Penja sort peber. Få begge gryder til kogepunkt. Lad det koge i 35 minutter. Skyl din okra, skær bund og top af. Skær din okra og læg den i en foodprocessor, pulser indtil den har en grov struktur.
Sigt oksekødet fra væsken. Bland det med kyllingen. Tilsæt cayenne, røget paprika, bouillonterning og cray fish. Rør, indtil det er ensartet. Lad det koge i 7 minutter. Smag til med salt og sort peber og tilsæt spinat.
Husk at røre i din suppe igen til sidst. Du kan nu nyde retten med Fufu eller Banku.