Spinatstuvning og sprængt oksekød- Vestafrika
Den sprængte oksekøds salthed og sødme passer godt sammen med spinat. Det er simpelthen bare ideelt sammen med stegte plantain eller ris.
Portioner: 5
Portioner: 5
Krydderier liste og andre ingredienser:
30 ml vegetabilsk olie
En medium løg, skåret i små tern
En lille habanero chili, skåret i små stykker
En stor tomat, skåret i små tern
340 gram sprængt oksekød
900 gram spinat
8 gram røde peberkorn
6 gram hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 kylling bouillon terning
8 gram allround krydderi
Server med kogte yams eller fried plantain.
Fremgangsmåde
Steg din tomat, habanero chili og løg i 13 minutter i en stor stegepande over medium til høj varme. Tilsæt sprængt oksekød, del det i små stykker. Lad det stege i 8 minutter. Husk at røre konstant.
Få varmen ned til medium, tilsæt spinat under omrøring, indtil den falder sammen. Tilsæt nu din røde peber, allround krydderi, bouillonterning, løgpulver og hvidløgspulver. Sørg for, at du fortsætter med at røre. Lad det koge i 11 minutter. Serveres med ris, kogte / stegte plantain eller kogte yams.