Vestafrikansk frittata

Vestafrikansk frittata
Vestafrikansk frittata - Omelet
Tilføj nogle bagte eller stegte plantain til din frittata for at gøre den yderligere sprød og sød.
Portioner: 5

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

To store modne plantain
60 ml vegetabilsk olie
1 medium løg
1 lille habanero chili, skåret i skiver
1 stor rød peber, skåret i skiver
1 lille tomat, skåret i skiver
1 tsk hakket hvidløg
7 æg
10 gram frisk koriander, hakket
30 ml mælk
1 tsk paprika
1 tsk tørret timian
 

Fremgangsmåde 

Forvarm ovnen til 180 ° C
Skær dine plantain 7 mm tykke. I en stor ovnpande opvarmes 25 ml vegetabilsk olie over medium til høj varme. Tilsæt i dine afskårne plantain, steg dem i 3 minutter på hver side, og sørg for, at de er gyldne og bløde. Fjern nu dine plantain fra panden og læg dem til side.
Varm olien i stegepanden, tilsæt hvidløg, tomater, peberfrugt og løg. Lad det stege i 10 minutter, afhængigt af hvordan du foretrækker det. Sørg for at du rører rundt ofte, så det ikke bliver brændt. Derefter fjerner du din stegepande fra varmen. Bland dine æg, timian, paprika, mælk og koriander i en skål. Hæld blandingen i din stegepande. Placer nu dine afskårne plantain oven på æggeblandingen.
Sæt din stegepande i ovnen, lad den bage i 35 minutter. Sørg for, at frittata er gennemstegt. For at få det bedste resultat skal du placere din stegepande i midten af ​​ovnen.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres