Folk over hele verden spiser salater for at være på den sikre side af deres kalorieindtag og som tilbehør til deres hovedret. Prøv denne nigerianske salat, når du er på udkig efter frisk smag, skarphed og mæthed som et fuldt måltid.
Portioner: 6
Portioner: 6
Krydderier liste og andre ingredienser:
2 gulerødder, revet
Halvdelen af et stor kålhoved, finhakket
Halvdelen af et stort salathoved
1 stor tomat
1 agurk, hakket
1 stort løg, fint hakket
392 g dåse ”baked beans”
420 g dåse søde majs
2 hårdkogte æg
Dressing efter egen smag
Fremgangsmåde
Tag en stor skål og bland tomat, agurk, løg, baked beans, majs, kål, gulerødder og salat. Dæk skålen med plastfolie og kom skålen i køleskabet for at køle ned i en time.
Tag salaten ud rør rundt i igen.
Server med æg på toppen og din yndlingsdressing.
Serve with eggs on top and some salad cream