Skotske æg - Vest Afrikansk

Skotske æg - Vest Afrikansk
I modsætning til de britiske og amerikanske varianter med løbende æggeblommer har den nigerianske variant tendens til at blive kogt igennem, så æggeblommen er solid og cremet. De er virkelig lækre og findes ofte på morgenborde over hele landet.
Portioner: 4

Ved køb af et eller flere krydderier, får du altid gratis levering i København. 

Krydderier liste og andre ingredienser:

450 g Pølse lavet på svinekød
4 g tørret rosmarin
4 g salt
1 bouillonterning med oksekødssmag
42 g mel
60 g panko brødkrummer
2 æg
8 hårdkogte æg
Vegetabilsk olie, så meget som du har brug for
 

Fremgangsmåde 

I en skål blander du timian, rosmarin, pølse, cayenne, sort peber og din bouillonterning.
Fordel derefter dit mel, brødkrummer og piskede æg i 3 separate skåle.
Coat dine æg i mel og derefter i blandingen med pølse. Dyp æggene igen i mel og derefter i det piskede æg og derefter i panko brødkrummer. Sørg for, at de er fuldstændigt overtrukket med brødkrummer.
Varm din olie op til 177 grader Celsius og steg dine skotsæg, indtil de bliver brune (ca. 5-7 minutter).
Fjern fra olien og server, mens de er varme.

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres