Afrikanske yamsfries har en fantastisk smag, lidt bitter, lidt salt, helt sikkert værd at prøve og et godt alternativ til de klassiske kartoffel fries.
Portioner: 4
Portioner: 4
Krydderier liste og andre ingredienser:
Vegetabilsk olie, så meget som nødvendigt
30 ml vand
16 g mel
1 æg
En halv yam
Fremgangsmåde
Forbered din yam ved at skrælle den, skære den i runde stykker og koge den over høj varme. Når den begynder at mør, slukker du for gryden og lader den køle af. Skær den derefter ud i samme form som klassiske pommes frites.
Bland mel, æg og vand i en skål og smag til med salt. Tilføj dine yams til blandingen og rør rundt.
Varm din olie til 190 grader og læg forsigtigt dine yamsfries ned i den varme olie for at stege i ca. 7 minutter.
Fjern dine pommes frites fra den varme olie og drys dem med mere salt. Du kan spise med ketchup eller enhver ret efter eget valg.